Ще подготвим решение с областния управител и в петък ще

...
Ще подготвим решение с областния управител и в петък ще
Коментари Харесай

Минеков: В петък ще помолим ГЕРБ да се преместят

Ще подготвим решение с регионалния шеф и в петък ще помолим ГЕРБ да се реалокират, тъй като това носи големи загуби на НДК. Това изясни в коридорите на Народното събрание министърът на културата Велислав Минеков.

„ За тези години НДК, сравнявайки наемите в региона, губи към 6 млн. лева без лихви”, изясни той.
Вчера Тома Биков, по отношение на обявеното идно лишаване на пространствата на централата в НДК, съобщи, че те нямат никакви отговорности. И предизвести, че, в случай че се опитат да ги изгонят, ще се сблъскат челно със стена, тъй като имат доста последователи и симпатизанти.
„ При ръководството на ГЕРБ загубата е към 90 млн. лева и е обикновено министерството да потърси всички отнети от него по някакъв метод имоти”, уточни през днешния ден Минеков.

„ Искам този замък да си върне загубите, откраднат е паркингът, продаден е британският двор, по какъв начин да работи това дружество, по какъв метод да печели”, разяснява министърът.

Той изрично отхвърли това да е израз на реваншизъм. Означава, че се завръща страната, има закони, конституция, ще се научат да ги съблюдават, акцентира той.

На въпрос по какъв начин гледа на това, че депутатите не са задължени да влизат в постройката на Народното събрание със зелен документ, Минеков отговори: „ Не е толкоз необичайно, колкото срамно, не би трябвало да се случва”. Той добави, че този документ се изисква на всички места в чужбина и в неговото ведомство, да вземем за пример, се влиза със документ или тест.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР