ще плати много сериозна спрямо възможностите си към момента сума

...
ще плати много сериозна спрямо възможностите си към момента сума
Коментари Харесай

Разкриха цената на зимния лагер на Левски - висока, но оправдана

ще заплати доста сериозна по отношение на опциите си все още сума за зимния лагер в Турция, оповестява " Мач Телеграф ". Става дума за 160 000 евро, които включват чартърния полет и едномесечният престой на отбора и треньорския екип в курорта Белек.
Тази сума е към 8 пъти по-висока от изхарченото от клуба за зимна селекция. Както е известно, " сините " взеха трима чужденци - бранителите Ноа Сундберг и Вендерсон Соарес-Цунами, както и нападателя Уелтън Фелипе. Първите двама пристигнаха в София като свободни сътрудници, а за нападателя бе платена минимална сума, тъй като договорът му изтичаше в края на сезона.
Това обаче не може да се дефинира като непотребен масраф, защото управлението на Левски е решило, че положителната подготовка за втория стадий от сезона е най-важна на този стадий. Както е известно, " сините " цялостен сезон се борят за място в топ 4 и по този начин и не го реализираха към Нова година. Тимът на Мъри Стоилов приключи полусезона на шесто място, намирайки се на 6 точки от задачата.
Въпреки че Левски към момента е в икономическа рецесия и продължава да се бори за оцеляването си като професионален клуб, не е загадка, че мнозина от клуба и измежду почитателите се надяват тимът да успее да се пребори за Купата на България. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР