Ще оцелее ли кабинетът Борисов 3 след днешния вот на

...
Ще оцелее ли кабинетът Борисов 3 след днешния вот на
Коментари Харесай

Ще оцелее ли кабинетът Борисов 3 след вота на недоверие?

Ще оцелее ли кабинетът " Борисов 3 " след днешния избор на съмнение и по какъв начин ръководещите поясняват претекстовете на опозицията - тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия разясниха Ивелина Василева, народен представител от ПГ на ГЕРБ и Христо Проданов, зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

В началото на диалога, двамата разясниха абсурдът от през вчерашния ден с оповестените от прокуратурата документи, от които излиза наяве, че има съмнение за осуетена инспекция на КПКОНПИ във връзка с първата дама Десислава Радева за спор на ползи.

Според Ивелина Василева, не е работа на политиците да разясняват дейностите на прокуратурата, както и на Конституционния съд. Според Проданов обаче, това е похищение на вниманието от настоящите и значимите въпроси за обществото.

Относно обстановката с водната рецесия в Перник, Василева съобщи, че ситуацията е в действителност тежко и е значимо оптимално бързо да бъде осъществен набелязаният проект и решенията, които са взети за водната рецесия.

Представителят на позицията се аргументира, че вотът е напълно политически акт на понасяне на отговорност и в случай че през днешния ден той не мине в Народното събрание, цялата отговорност за това безхаберие и непросветеност, ще бъде понесено от народа.

Вижте целия диалог с депутатите във видеото!
 Гласуват вота на съмнение против държавното управление Гласуват вота на съмнение против държавното управление
Депутатите ще гласоподават през днешния ден вота на съмнение против държавното управление.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР