Ще обжалвам избора на арх. Румен Русев, защото при избора

...
Ще обжалвам избора на арх. Румен Русев, защото при избора
Коментари Харесай

Петър Кърджилов ще обжалва избора на арх. Русев за кмет на район Младост

" Ще апелирам избора на арх. Румен Русев, тъй като при избора на Клисуров, той беше определен принудително, а в този момент когато Иванчева показва мен - общинският съвет не се съгласява. " Това сподели ПР-ът на регион " Младост " Петър Кърджилов.
Припомняме, че на 31 май Столичният общински съвет (СОС) избра арх. Румен Атанасов Русев за нов краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на регион " Младост ". За арх. Русев гласоподаваха 32-ма общински съветници, срещу - 0, а въздържали се - 19. Другият вероятен вид за краткотраен кмет на региона бе Петър Кърджилов, който отговаряше за връзките с обществеността в общината. За него обаче гласоподава единствено един общински консултант, срещу бяха 12, а въздържали се - 38.
" Чувам единствено общи приказки и нито един документ. Вчера заведох сигнал за градеж, който се забавя. Проектът е благосъстоятелност на един от очевидците на госпожа Иванчева ", добави Кърджилов в изявление за bTV. По думите му улици и инфраструктурни планове не са бавени.
Попитан по какъв начин ще разяснява буквите в разгласените СРС-та, Кърджилов сподели: " Нямам визия какви са тези букви, който желае както желае може да си ги пояснява. Най-важното е, че по всевъзможен метод статуквото се пробва да потиска концепцията цивилен претенденти да вършат политика, с изключение на партийните централи. "
Припомняме, че на 5 юни Кърджилов прикани арх. Русев да даде неотложно оригиналите на документи по отношение на градежа на 7-етажна постройка на ъгъла сред ул. " Свето Преображение " и ул. " Д-р Атанас Москов " за полицейско следствие. Причината – става въпрос за план на вложител, който в този момент е очевидец на профилираната прокуратура и КПКОНПИ по делото за взимане на рушвет от някогашната кметица на " Младост ". Въпросният вложител е Димитър Логофетов.
Всъщност, малко преди ареста на Иванчева и Петрова, от Община " Младост " оповестиха, че подават сигнал против Логофетов за фалшифицирани в допълнение показани документи в 7-мо РПУ. Причината – фалшифицирани подписи, съгласно Иванчева. Освен другите подписи, в графичната част от плановата документи са осъществени и голям брой подлепвания по страниците и скриване на част от текста. Такова подлепване се вижда в документа, озаглавен " ПРОЕКТ " върху наименованието на обекта и имената на съгласувалите проектанти, споделиха тогава от регион " Младост ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР