Ще настъпи затишие на политическата криза в България след предсрочните

...
Ще настъпи затишие на политическата криза в България след предсрочните
Коментари Харесай

Известна ясновидка предрече изхода от изборите

Ще настъпи мъртвило на политическата рецесия в България след предварителните парламентарни избори. Това предсказва известната ясновидка Веска Ковачева от Джулюница.

Пред „ “ тя разяснява какво следва в страната и по света в близко бъдеще.

Гадателката, до която се допитват редица политици и други известни персони, е безапелационна, че вотът на 2 октомври ще премине с ниска изборна интензивност, тъй като хората са изморени от гласоподаване, разочаровани от безизходицата и се двоумят кои партии да поддържат.

„ Ще има съдружно държавно управление. Първа политическа мощ ще е ГЕРБ. След нея ще е „ Продължаваме промяната “, а трета ще е групировката на Стефан Янев. Този човек има мощна кармична връзка с България. После се подреждат Движение за права и свободи, „ Демократична България “ и „ Българска социалистическа партия за България “.

На границата са „ ИТН “, само че въпреки всичко ми се дава, че ще влязат в Народното събрание “, предвижда Веска.

Врачката уточни, че новият министър-председател ще бъде излъчен от партията на Бойко Борисов, само че няма да е самият той. Това ще провокира митинги на жълтите павета, само че негодуванието на хората бързо ще отмине.

„ Народът го чака сложна зима. Проблемът с газа ще се реши, само че с цената на доста договаряния. Инфлацията ще продължи до пораства, само че към края на тази година ще затихне “, успокои Ковачева.

В международен мащаб ясновидката предсказа, че скоро ще бъде комплициран завършек на войната в Украйна. Русия ще се отдръпна, откакто се намеси турският президент Реджеп Ердоган. По думите й неговата дипломатичност ще изиграе основна роля за въдворяване на мир.

„ Виждам, че във Франция и Англия ще има терористични атентати. Съединени американски щати пък ще ги застигнат естествени катаклизми. През ноември ще се разсънят три вулкана. Един от международните водачи ще почине. Ще излязат на бял свят значими исторически полезности “, добави Веска.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР