Ще настъпи ли в петък краят на илюзиите ни за

...
Ще настъпи ли в петък краят на илюзиите ни за
Коментари Харесай

Фатални дни за България

Ще настъпи ли в петък краят на илюзиите ни за европейско бъдеще на идващите генерации?

Частичните избори в Нова Загора са извънреден знак за политици, наблюдаващи и анализатори освен за прегрупирането на политическите сили в страната в този миг. Те са явен ориентир и за противоположната политическа посока,  към която би поела страната ни при едно анонимно, нелегитимно, подло и извънредно корумпирано държавно управление отпред с Асен Василев.

Кабинет, съставен  от отвратителни политически проститутки, и противоположен на публичните показа за морал и държание министър председател е жертван на цялостен неуспех. Освен в случай че всичко това, което през днешния ден претърпяваме не е демонски сюжет за отклоняването на България от европейският и път на развиване.

В неделя, в борбата за Нова Загора, един против различен със свои претенденти застанаха, от една страна статуквото Политическа партия и обединението Българска социалистическа партия – ДСБ.  От другата бе  хулената, изчегъртвана, измъчвана, задържана и поругавана  повече от две години по времето на преврата против Бойко Борисов, ГЕРБ.

Днешните ръководещи ядоха пердах като за международно. Политическа партия – то получи 13% от гласовете, Българска социалистическа партия – ДСБ – 30%, а ГЕРБ ги отнесе и двете дружно получавайки цели 53 %! Истина е, че претендентът на ГЕРБ Галя Захариева е извънредно способен и почитан деятел на сините в града и района, само че такива са голямата част от дейците на ГЕРБ по принцип.

Политическа партия ГЕРБ победи в Нова Загора, само че социолозите плануват нейна сериозна победа  и на възможни предварителни парламентарни избори. Хората към този момент са наясно, че „ компенсиращите подаяния са погълнати от инфлацията още преди да са получени.

Възниква напълно основателният въпрос: Случайно ли е стихийното злополучие сполетяло България в последните две години след преврата осъществен от днешните ръководещи? Към днешно  време всички ругатни, обвинявания, интриги, операции към Бойко Борисов и ГЕРБ се срутиха като пясъчни кули.

Тези юнаци имаха цялата власт – президентска, държавно управление, Министерство на вътрешните работи, отпред с комунистическия сатрап Бойко Рашков.  Нали Петков и  Рашков показно арестуваха Бойко Борисов? Защо не му повдигнаха обвиняване за пачките и кюлчетата, за къщата в Барселона с любовницата, за острова в Гърция, за кражбите от автомагистралите, и прочие, и прочие съчинения за наивници?

Измиха си ръцете, че пречил гл. прокурор Гешев. Тези манипулатори чудесно знаят, че Гешев не проверява сигналите за злоупотреби, той ги разпорежда за следствие от Министерство на вътрешните работи.

Когато Рашковото ведомство събере годни доказателства, Гешев упреква нарушителите, а самостоятелният съд ги съди. Къде са Ви жалки клеветници доказателствата за злоупотребите на Бойко?

В обезумял от алкохолни пари нечий несъответстващ мозък ли? Нали сте търсачи на пачки, кюлчета, любовници и къщи? Що не надникнете в всекидневието не на някогашните, а на днешните ръководещи?

Др. Рашков, започни от Кирил.

Свидетели сме на обществени мнения за кабинетни любовници, пачки от БРБ, среднощни гуляи и съмнителни пици в министерския съвет, именуван към този момент бардак.

На какъв брой уискита взехте с него „ великото “ си решение за ареста на Бойко Борисов?

Хайде поогледай се към новия претендент министър председател.

Вярно ли е както настояват медии, че е политик с противоположни пристрастености, че дамите не го интересуват, че любовните триъгълници за него са от мъжки жанр? Негови някогашни съдружници настояват, че е извънредно печен шарлатанин? Вярно ли е това, и в случай че е по този начин, по какъв начин тези хора  ще избавят България от рецесиите?

Не, други Рашков, не си блъскайте главата с цел да съчинявате налудничави версии. Аз имам своя версия за тази разруха на прелъстената от комунистическата мафия през прехода страна.

Като очевидец на целия фалш на заблудата, че ще строим модерна демократична страна, и обобщавайки събития и обстоятелства от изминалите  30 години съм уверен че: До петък най евентуално,  съперниците на европейската ни интеграция ще хвърлят всички вероятни средства за сформиране не на програмно а погребално държавно управление на България.

Не инцидентно то ще бъде безлично, като Беровото, когато комунистическата номенклатура сътвори своята мафия и в престъпния преход разграби страната. Как стана това ли, попитайте мизийската приватизаторка Корнелия Нинова и ненадминатия учен по стопански погром на една страна Румен Гечев, те са неразделна част от тази история.

Червената мафия съумя да погълне над 90 % от активите на страната. Нейните олигарси през днешния ден управляват несметни благосъстояния. Когато страната по време на Борисов и гл. прокурор Гешев потърси сметка от тях за нелегално добито имущество и подгони съветските шпиони Радев оглави преврата.

Неговото инсталиране на поста му от съветските служби през Българска социалистическа партия и Нинова не е загадка за никого. Амбиците му за преобразяване на България в президентска република по Путинов пример също не е загадка.

Стратегията на родната комунистическа мафия е да усвоява европейските целеви фондове, само че да служи правилно на Кремъл, като  неин троянски кон в Европейския съюз.

Радев чудесно извършва предателската си роля към  България. Ако се стигне до неуспех на тази задача, и Европейски Съюз ни изхвърли зад борда остава един единствен ход. Да се „ гушнем “ още веднъж в прегръдката на ненаситната сибирска мечка Русия, и непосредствено в „ лоното на цивилизованите евразийски “ нации.

Играта с изгонването на съветските градинари, готвачи и бръснари е ход за наивници, това е опит да се заблудят и европейските сътрудници, както и непредубедената ни аудитория – какви родолюбци са тези от Политическа партия и Демократична България. Много слаба постановка, когато като най огромен бранител на фарса, напред изведоха болшевишкия правоприемник Христо Бойкикев /Иванов/…

Все едно сме не запомнили, кой въвлече в играта хардвардските недоразумения и арогантните клетвопрестъпници до върха на страната. Хайде бе, това става ей по този начин, инцидентно апропо.

Сцените, които през днешния ден се разиграват с „ враждите “ сред Петков и Радев, сред Българска социалистическа партия и Радев, сред Кирил и Асен, сред Нинова и Кирил са жалка, обидна за интелигентния ни народ политическа порнография.

Нинова и Българска социалистическа партия са сякаш гневни на Политическа партия и Кирил, че изгонили съветските шпиони, само че ще вършат коалиция с Политическа партия,  и то с лявата му ръка Кокорчо?

Ако тези реставраторски сили сформират втори кабинет, ще се състои следващото огромно плячкосване на страната ни в годините на прехода.  На дневен ред са европейските милиони от апетитния План за възобновяване и резистентност.

И тъй като ми е безусловно ясно какво ще се случи с тях в случай че хиени като днешните потвърдени безродни мародери го докопат, то пътят към Евразия на нова президентска България ще бъде съпроводен с печален реквием.

Навярно мнозина ще възкликнат дали нямаме въпреки всичко някакъв късмет? Разбира се, че имаме.

До петък би трябвало да бъдем бдителни и разобличим и заклеймим всеки един народен изменник и презрян рубладжия, който се опита да се причисли на траурната софра на Подмяната.

А в случай че стигнем до предварителни избори през септември тогава би трябвало само да си напомним звучната плесница, с която новозагорци зашлевиха двуличните наемници и я повторим…

Спас Гърневски
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР