Ще напусна Левски, ако привържениците оттеглят подкрепата си. Това вече

...
Ще напусна Левски, ако привържениците оттеглят подкрепата си. Това вече
Коментари Харесай

Ще напусна Левски, ако привържениците оттеглят подкрепата си, заяви Станимир Стоилов

 Efbet2023 Horizontal
„ Ще напусна Левски, в случай че последователите отдръпват поддръжката си. Това към този момент ще е сигурен знак, че нещо не е както би трябвало в моята работа. Приятно е, когато почитателите демонстрират почитание. Никой в Левски не е получавал безплатно нищо, тъй че несъмнено и аз съм приключил някоя работа. Винаги съм работил почтено в името на Левски и съм поставял преди всичко клуба, а по-късно персоналните ползи или тези на избрани играчи “, разгласи треньорът на „ сините “ Станимир Стоилов в изявление за БНР.

Той засегна всички най-горещи тематики, свързани свързани с клуба.

„ Вижте, аз постоянно съм гледал кое е положително за Левски, допускам всички желаеме това. Сираков в никакъв случай не е пречил на моята работа. Напускането на Иво Ивков е единствено още един слух. Когато се случат някои неща, ще разберете моите реакции. Аз нормално не давам обещание нищо на глас, само че се пробвам с дейностите си да покажа какво мисля “, сподели той във връзка напрежението сред притежателя и изпълнителния шеф на клуба.

„ Нямам визия какво ще се случи на идното Общо заседание. Нито ме интересува, нито запитвам. Очаквам единствено да влязат свежи пари, с цел да покрием част от задълженията “, изясни Мъри.

„ Сега е моментът да стартираме да събираме точки, тъй като на този стадий сме надалеч от евротурнирите. Но като игра и държание на терена, считам, че заслужаваме да бъдем там “, разгласи уверено Стоилов.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР