Ще направя всичко възможно да изпълним дълга си към тях.

...
Ще направя всичко възможно да изпълним дълга си към тях.
Коментари Харесай

Демерджиев: Ще изпълним дълга си към загиналите колеги, виновните да се изправят в съда

„ Ще направя всичко допустимо да осъществим дълга си към тях. Всички забъркани да бъдат изправени пред съда и да понесат своята отговорност “, това съобщи на погребението на двамата служители на реда от Бургас вътрешният министър Иван Демерджиев.  

Той добави, че през вчерашния ден е декларирал няколко неща, а едно от тях към този момент е реалност.

„ Успяхме да издирим и задържим причинителя на това закононарушение “, уточни той.

Демерджиев изясни, че от през вчерашния ден има акции с бежанците, „ които си разрешават да вземат участие в такива практики с каналджиите “

Служебният министър съобщи, че още преди две седмици е разпоредил на службите да търсят чиновници на силовото ведомство, най-много от гранична полиция, които вземат участие в такива схеми.

„ Този път всичко ще бъде доведено до край! Ще направя всичко допустимо да бъдат изправени пред съда и да понесат своята отговорност. За страдание това няма да върне сътрудниците, които извършиха дълга си, само че ние не успяхме да спасим. Ще направя всичко допустимо това повече да не се повтаря. “, добави той.

„ Загубихме двама почтени чиновници. Ще работим за това повече да не се повтори “, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Тодоров. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР