Ще направя възможното и невъзможното, за да бъде постигната справедливостАз

...
Ще направя възможното и невъзможното, за да бъде постигната справедливостАз
Коментари Харесай

Иван Гешев: Обявявам война на престъпността

Ще направя вероятното и невъзможното, с цел да бъде реализирана правдивост

" Аз ще направя вероятното и невъзможното, с цел да бъде реализирана правдивост. Високо правя оценка поддръжката на жителите на град Шумен в напъните на всички, които желаят да решат казуса с престъпността. Само нашите общи старания - на правоохранителните органи, на институциите, на жителите и на гражданското общество, могат да доведат до резултата, който чакаме - правдивост и да не убиват и дрогирани нашите деца и близки. Обявявам война на престъпността ". Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по време на среща с жителите от Община Шумен, съобщи БГНЕС.

Гешев сподели, че е на страната на жителите. “Прокуратурата е на ваша страна и ще създадем всичко, което е належащо, с цел да има правдивост за всеки обособен български жител ”, сподели той. Главният прокурор заяви, че към този момент ще се организират регулярни срещи сред прокурорите и жителите на всеки град и ще се направи всичко допустимо да бъдат решени даже и най-дребните проблеми, които може да реши българската прокуратура.

“Проблемите са последици от съществени аргументи, уповавам се с общи старания - моите, на институциите и на гражданското общество да решим аргументите ”, означи той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР