Ще направя нещо за което Мартин може би ще ми

...
Ще направя нещо за което Мартин може би ще ми
Коментари Харесай

Луиза Григорова направи нещо тайно от мъжа си, после го сподели

" Ще направя нещо за което Мартин може би иска ми се разсърди, уповавам се да ме разбере. Записах скрито един наш диалог " - Така стартира видеото, което Луиза Григорова качи неотдавна в своя Инстаграм профил, видя Varna24.bg. 

Откакто стана майка, Луиза Григорова Макариев постоянно споделя забавни фотоси и клипчета на сина си. Малчуганът се трансформира в нейното най-голямо ентусиазъм. Актрисата постоянно споделя своите мисли и чувства  на аудиторията си. Този път мотив за голям брой мнения не беше детето, а един диалог с нейния брачен партньор Мартин Макариев

Докато пътуват с колата Луиза взема решение да запише скрито брачна половинка си до момента в който двамата разискват манталитета на българите и коства ли си да живеят в България. Въпросният разговор посред им е с акцент върху желанието от страна на Мартин Макариев да изоставен България и да заминат за Съединени американски щати. Според режисьора всичко значимо в каквато ѝ да е сфера в България се опорочава, по тази причина ѝ не вижда смисъл да прави филми в България.

" Снимаме един филм, работим непрекъснато и няма никакъв смисъл. Имаме доста награди, на кого му пука? Получаваме приветствени имейли от компанията на Спилбърг, които ни споделят " Евалата пич ", и това си го споделяме ние тук да стоим и да се забавляваме, и да си гледаме имейла до момента в който си ръкопляскаме. Снощи получих следващото предложение, четвъртото за две години, да вървим до Щатите. Какво вършим тук? И ние да почваме да крадем като всичките капути? Имах доста благоприятни условия и един лев не сме взели, може би трябваше, в този момент щяхме да имаме два замъка. Никой не се интересува от това което правиш, а единствено кой ще пее събота вечер в Биад " - разяснява разпалено Мартин Макариев.

Проблемът съгласно режисьора е, че през днешния ден младежите не се интересуват от просвета и нямат ясни цели. Според него, както нищо не се е трансформирало към положително през последните години, по този начин и няма да се случи в близко бъдеще.

" Един човек ми уточни, който има смисъл и оставаме ", безапелационен е Мартин Макариев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР