Ще направим всичко необходимо да бъдем първа политическа сила. няколко

...
Ще направим всичко необходимо да бъдем първа политическа сила. няколко
Коментари Харесай

Ген. Атанасов разкри как трябва да изглежда бъдещия кабинет и призова за диалог с ГЕРБ

Ще създадем всичко належащо да бъдем първа политическа мощ. няколко пъти печелят изборите и не могат да създадат държавно управление. Двете първи политически сили би трябвало да намерят път към себе си и да положат всички старания за някакво съгласие. 

Това съобщи в предаването " На фокус " по NOVA ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров от " - ", който разяснява политическите събития в страната. 

" Идеята за основаване на такова техническо и надпартийно държавно управление пристигна на едно съвещание на ДСБ. Не желая да злоупотребявам с имена, само че е извънредно време да почнем да си приказваме с останалите. Бъдещият премир би трябвало да е категоричн престиж. Той ще би трябвало да познава политическата реалност. По българската Конституция Народното събрание първо избира министър председател и след това конструкция и състав на кабинета. Това демонстрира какъв брой е значима фигурата на премиера. Ако бъдещето ръководство ще се състои от три политически сили, дано и трите да предложат на бъдещия надпартиен министър председател по едно лице за министър и той да избере самичък от трите оферти ", разкри ген. Атанасов.  

" Много важно за бъдещето държавно управление ще бъде и управническата стратегия, освен структурата му. С би трябвало да седнем и да се разберем за тези три антикорупционни закона, тъй като другояче 10 милиарда отиват по дяволите. Ако времето не стигне в този момент, ще ги приемем след изборите. Трябва да се договоримза антикорупционно болшинство. Аз постоянно съм имал контакт с Борисов, познаваме се от доста години. Трябва да има разговор. Никога не сме нападали Екатерина Захариева. Това е една подправена вест. Захариева е доста кадърен човек, само че нашият претендент беше по-добре квалифициран. Отново ще повтаря, че тази офанзива против Захариева е проведена извън и ПП-ДБ няма нищо общо с нея ", безапелационен бе той. 

" Разцеплението в Движение за права и свободи е резултат от преяждане. Най-добре е да минат малко на диета и да не вземат участие във властта. Ние ще работим да има постоянен кабинет, с цел да се прече служебната власт, тъй като тя е нездравословна за България. Ще водим положителна акция ", зарече се ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР