Ще ми се това мероприятие да е от икономически засегнатите

...
Ще ми се това мероприятие да е от икономически засегнатите
Коментари Харесай

Леш! Валери Симеонов Извади Тежката Картечница:бтв Се Изявява Като Инфантилен Дебелак С Определени Ментални Отклонения, Пуснат В Порцеланов Магазин

" Ще ми се това мероприятие да е от стопански засегнатите кръгове в медицинските среди, а точно, да не забравяме, че за идната година господин Петров в качеството си на министър на опазването на здравето прокара възбрана за откриването на нови лечебни заведения и регистрирането на нови медикаменти. Тук има две големи лобита, извънредно мощни и авторитетни с доста средства зад тях. Едното е фармацевтичната мафия, а другото – лекарската мафия, тъй като опазването на здравето извънредно тежко се ощетява и се краде в България. Тези схеми съществени биха били повредени. Това е единият вид. При такава невиждана измислица, която нарекохте следствие, цялата биография на този човек беше хвърлена в мръсния канал. Човекът, който основава 60 години едно име, то беше похабено и обругано “, разяснява Симеонов. По думите му това е било най-тежкото.

" А неговите заслуги, а тези 200 млн. лева, с които той пое здравна академия, докара я до нулата, изравни и почисти всички тези задължения и направи брилянтно заведение, което е пример освен за България, само че и за цяла Европа? Всичко това отиде някъде надалеч в предишното. Има обаче и втора причина – България в последните години се ръководи от две малките екрани – Би Ти Ви и Нова телевизия. Ако това е следващият опит за практикуване на въздействие, опияняване от медийна власт, това е неприятно, тъй като в този случай Би Ти Ви се изявява като детски тулуп с избрани ментални отклонения, пуснат в порцеланов магазин, който не знае какво прави “, добави той, написа Пик.

Според него това е ужасно, тъй като в последно време се вижда очернянето на редица фигури и отстраняването от политическия набор на хора без виновност, а това към този момент е рисково. „ Също против мен беше подхваната такава невиждана офанзива, като бях упрекнат, че съм заплашвал някакъв публицист от някакъв утринен блок. Поисках опрощение, не го получих. Сега сега са готови жалбите и ще бъдат наказани тези медии. Всеки политик би трябвало да работи като мене, би трябвало да бъде корав и праволинеен с тези, които се пробват да ни диктуват дневния ред в живот. Дневният ред не се диктува от телевизионните студия, при цялото ми почитание към вас. Вой до небесата, че оградата е нестабилна, че един дъжд отнесе оградата, не беше тя отнесена, а пръстта под нея. С доста медийно приказване може да се показа надали не като селски плет “, разяснява още Валери Симеонов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР