Ще кажете нещо се е объркал човека, но след няколко

...
Ще кажете нещо се е объркал човека, но след няколко
Коментари Харесай

Владо Береану: Господин Борисов за пореден път показва, че няма ясна представа от числа. При него стотиците са хиляди, хилядите милиони, милионите милиарди

" Ще кажете нещо се е объркал индивида, само че след няколко минути повтори. За следващ път господин Борисов демонстрира, че няма ясна визия от цифри. При него стотиците са хиляди, хилядите са милиони, милионите са милиарди. Просто се удивлявам като ги споделя дали няма визия какво значат тези цифри ", разяснява журналистът Владо Береану в седмичното си шоу по " Евроком ".

Коментарът му е по отношение на думите му 

„ Д неска имаме антирекорд на фона на едно вдъхновение – 30 хиляди починали днеска от ковид в Европа. Аз не знам военните имат ли статистики – какво значи да се даде примерно 30 хиляди жертви жива мощ от войска, в случай че води война. Това ще се водят най-кръвопролитните сражения, със починали 30 хиляди. Толкова са днеска единствено “,  " Днеска е връх по умряли в Европа - 30 хиляди души " , натърти още един път Бойко Борисов. 

" Премиерът желае да всява суматоха и това не е единствената му подправена вест ", уточни Береану

Целият коментар на водещият гледайте тук:



 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията .

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР