Ще кажете - какво му е хубавото на това човек

...
Ще кажете - какво му е хубавото на това човек
Коментари Харесай

Щастието да живееш сам, показано в рисунки

Ще кажете - какво му е хубавото на това човек да е самичък.

"Понякога в устрема си да бъдем известни, харесвани и обградени от хора, забравяме за щастието да бъдем сами ". Това е простичкият отговор на въпроса на една артистка от Сеул, Южна Корея, която разказва изгодите от самотата посредством рисунки. Илюстрациите набират известност в Инстаграм, където момичето е известно с името Aeppol.

ЩАСТИЕТО ДА СИ САМ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Безгрижността, спокойствието, насладата от тишината, любовта към природата - това са главните акценти в рисунките на Aeppol и посланията, които желае да съобщи на феновете си, към този момент наброяващи над 100 хиляди.

"Всички тези неща могат да бъдат видяни само, когато човек е самичък ", споделя художничката.

Илюстрациите на Aeppol в действителност изобразяват доста повече от всекидневието на едно момиче, което живее с домашния си любим. Те издават фантазиите на доста от нас. На хората, които бленуват за спокойствието и тишината отвън огромния град. Тези, които желаят да потърсят отговорите на въпросите вътре в себе си, само че не могат да чуят гласа си на фона на целия звук, който ги заобикаля - на работа, в магазина, до момента в който пътуват.

Aeppol избира да загърби живота, който водят множеството хора, и да трансформира рисунките си в действителност.

Сега тя работи на свободна процедура, прекарва множеството си време вкъщи и измежду природата, която е най-ценна за нея.

Уединението не значи да си уединен.

То ти дава опция да чуеш вътрешния си глас, да живееш в естетика със себе си и да намериш вдъхновението. А това е най-голямото преимущество, което човек може да има във времето, в което съществуваме.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР