Ще жертвам част от моя живот за България. Това каза

...
Ще жертвам част от моя живот за България. Това каза
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ще жертвам част от моя живот за България

Ще жертвам част от моя живот за България. Това сподели новият ръководител на 48-о Народно заседание Вежди Рашидов в прочувствена тирада след избирането му, съобщи кореспондент на

" Обещавам ви, че ще се опитам да работя с всички вас, колкото време имаме за това. Обещавам да съм консенсусен, давам обещание да се вслушвам в думите ви. И още веднъж ви апелирам – намалете перченето. Колеги, това пречи, вие сте мъже. Намалете неналичието на разсъдък, влагайте повече разсъдък. Хората чакат вашето решение “, съобщи Рашидов.

" Накарайте с държанието си хората да ви обичат, национализъм и национална отговорност – и нищо друго. Всичко останало е на втори проект. Не се дръжте като хора, които сред обособените партии все едното, че са прокажени. Всички тук сте законни български жители. Не сатанизирайте  нито една партия, не обиждайте българските жители от турски генезис. Не го правете в никакъв случай.  Не се делете, всички имаме дефекти, аз доста “, прикани депутатите Рашидов.

" Пазете себе си, работете, харесвайте себе си и искам на този парламент откровено на добър час, другари. Бъдете живи и здрави “, приключи прочувствената си тирада новият ръководител на Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР