Ще извадим медийните публикации за г-н Доган, за г-н Пеевски

...
Ще извадим медийните публикации за г-н Доган, за г-н Пеевски
Коментари Харесай

Джамбазки щял да показва медийни разследвания за Доган и Пеевски на европейските либерали

Ще извадим медийните изявления за господин Доган, за господин Пеевски и ще ги представим на либералите в Европа. Ще извадим фотосите за атентата в гара Буново, също ще ги покажем на либералите в Европа и ще попитаме Движение за права и свободи ли ще приказва за демократизъм. Така евродепутатът Ангел Джамбазки отвърна задочно на Движение за права и свободи поради апелите Патриотите да излязат от властта. Той не сподели какво тъкмо ще демонстрира, единствено изясни, че било задоволително седмица обратно да се вземат материалите от електронните и печатните медии, с цел да се види " разпределението на порциите ".
Няма разделяне в обединението на Патриотите, добави евродепутатът.
Джамбазки изключи опцията да има " трима предатели " измежду депутатите при възможен избор на съмнение, което може да докара до поврат и събаряне на държавното управление. Той се аргументира пред Нова телевизия с думите, че такива хора не биха имали политическо бъдеще.
За изявлението на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова по отношение на спасяването на българските евреи, евродепутатът отговори, че му е мъчно да разяснява " толкоз очевидна неистина ". Достатъчно дипломатично отговори Министерство на външните работи, аз бих дал отговор по-остро, само че не съм в позицията на външно министерство.
Говорим за геополитически конфликт - има една ясна линия Атина - Белград, до момента в който нашата цел е София - Скопие - Тирана, заключи Джамбазки какво се случва на Балканите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР