„Ще използваме всички законови средства, за да свалим това правителство.

...
„Ще използваме всички законови средства, за да свалим това правителство.
Коментари Харесай

По-опасното от войната е г-н Кирил Петков да е премиер на страната

„ Ще използваме всички законови средства, с цел да свалим това държавно управление. Моята прогноза е, че то ще се смъкна само”. Това съобщи в студиото на Нова Тома Биков от ГЕРБ.

„ Походът ни против ръководещите не е приключил с освобождението на Бойко Борисов. Само стартира. Ще приключи, когато това държавно управление падне от власт и отидем на предварителни парламентарни избори”.

По думите му няма друга опция предвид на актуалната обстановка с изключение на тази.

„ Винаги съм казвал, че предварителните парламентарни избори са нещо доста неприятно. Те са нещо изключително. По-лошото от това е актуалното ръководство, което е безнадеждно некадърно и некомпетентно. То безусловно задълбочи серията от рецесии, в които се намираше държавата”, уточни той.

„ По-опасното от войната, която е покрай нас, е господин Кирил Петков да е министър председател на страната. След едно чуване в Народното събрание си мисля нещо и споделих и на сътрудниците си, а точно, че този човек, явно не е кадърен да извършва отговорностите си. Това, което се случи в четвъртък и последвалите реакции – потвърждават тази теза. Това е генерално комплициран човек най-малко във връзка с политиката. Човек, който лъже през няколко минути – и то глупаво”, акцентира Биков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР