Ще излезе ли БСП от Партията на европейските социалисти? Този

...
Ще излезе ли БСП от Партията на европейските социалисти? Този
Коментари Харесай

Нинова вади БСП от ПЕС?

Ще излезе ли Българска социалистическа партия от Партията на европейските социалисти? Този въпрос си задават анализатори и деятели не партията, откакто водачът Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила излезе с ядосан статус в обществената мрежа.

По мотив ратификацията на Истанбулската спогодба Нинова излезе с пост, ориентиран против заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, написа topnovini.bg.

В него тя го упреква в неистина, заявявайки още: "На нито един интернационален конгрес не съм гласувала за нея. ГЕРБ, явно ползвайки вътрешна информация от ПЕС, подвеждат българските жители. Те демонстрират лист с записалите се за присъединяване във форума, представяйки го като лист на гласувалите. Позицията ми е поредна и ще остане такава изначало и до дъно. И като политик, и като жена постоянно ще се боря за правата на дамите. Но също по този начин постоянно ще се боря срещу това дамите да бъдат използвани като знаме за налагане принудително на българското общество на джендър идеологията и т.нар.социален,а всъщност трети пол, както и против въвеждането им в българските учебни заведения. Да пазим децата. "

Намекът за потребление на вътрешна информация от ПЕС всъщност е ответен удар против някогашния ръководител на партията и сегашен водач на европейските социалисти Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила.

Преди дни, в изявление за БНР Станишев съобщи: “Не утвърждавам решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия да не поддържа ратификацията на Истанбулската спогодба, още повече, че огромна част от европейските страни към този момент са я утвърдили. Съжалявам за това, считам го за политическа неточност и за неприятен знак. "

Социалистическият водач добави още: "Опасявам се че това няма да бъде разбрано и от социалдемократическото семейство в Европа. Крайъгълен камък за нас са правата на индивида и в този подтекст и ненасилието над дами и деца. И по тази причина предизвестих Българска социалистическа партия, че ще би трябвало да изяснява своите дейности пред нашите сътрудници. "

Втвърдяването на позицията на Нинова по проблема и явната подигравка към европейското социалистическо семейство всъщност е казус и е допустимо да затвърди леда по оста София-Брюксел в идващите дни. До момента Сергей Станишев към момента не е коментирал думите на Нинова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР