Ще изчакаме окончателните резултати и тогава ще говорим за управлението

...
Ще изчакаме окончателните резултати и тогава ще говорим за управлението
Коментари Харесай

Фандъкова видя от хората и вот за промяна, ще говори с Борис Бонев

Ще изчакаме окончателните резултати и тогава ще приказваме за ръководството на София. Хората чакат работа, само че чакат и смяна. Това бяха първите думи на Йорданка Фандъкова, която по предварителни данни печели нов мандат като кмет на София.
Обявих, че ще направя промени в структурата на ръководството на общината. Ще показва план за новата конструкция на общината, съобщи още Фандъкова. По думите ѝ сигурно ще се водят диалози с Борис Бонев като общински консултант.
Искам особено да благодаря на десните хора, които демонстрираха отговорност, съобщи Фандъкова. Тя не се съгласи, че има ниска изборна интензивност поради това, че в София наподобява интензивността ще е под 50%.
" Обърнах се към всички софиянци, които желаят работата за града да продължи ", сподели кметицата.
По въпроса с ГЕРБ, Фандъкова не отговори съответно какви промени още се чакат – щели да се показват такива, като бъдат разисквани, откакто министър председателят Бойко Борисов приказва към този момент в тази тенденция. Какво сподели той – вижте в този материал!
" Доста неща видях в тази акция, направила съм си изводите ", многозначителна беше Фандъкова при въпрос дали е усетила " подливане на вода " от вътрешната страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР