Ще изчакам с каквито и да е разяснения, разбрал съм

...
Ще изчакам с каквито и да е разяснения, разбрал съм
Коментари Харесай

Матей Казийски: Взел съм решение, но трябва да се обмисли добре

" Ще изчакам с каквито и да е уточнения, схванал съм се с хората от федерацията да оповестят те, когато имат вести. Нямам период, доколкото знам. Взел съм решение, само че няма да ви кажа. Не го върша преднамерено, с цел да има повече възторг. Не е елементарно, би трябвало да се обмисли добре ". Това разгласи българската волейболна звезда Матей Казийски по отношение на възможното си завръщане в игра за националния тим, оповестява бТВ.

Казийски приказва в Севлиево, където организира открита подготовка в зала " Дан Колов ". Универсалният състезател, който на 23 септември ще навърши 38 години, добави, че е обсъждал въпроса за завръщането си и с Радостин Стойчев. Освен това е безапелационен, че незавършена работа с националния ни отбор няма.

" Съвет не съм желал от него. Обсъждали сме тематиката и то неведнъж, имаме положително виждане за обстановката, само че когато си вътре е друго. Аз не съм афектиран и наскърбен. Не виждах смисъл. Не съм си тръгнал с чувството, че не съм направил нещо, тъй че нямам несъвършена работа ", добави първенецът.

Казийски, който през май покори волейболният връх в Италия за пети път с екипа на Тренто, не скри, че е имал дълги диалози със селекционера Пламен Константинов.

" Много говорихме, не знам дали има прецизен миг, в който ме е предиздвикал повече да се замисля. Тогавашното управление не ми остави вяра за бъдещето, в този момент виждам някаква смяна или най-малко предпочитание за такава ".

" Много малко мачове съм гледал за жалост тази година, само че това, което видях е, че доста малко им би трябвало на момчетата. Непрекъснато имаме опция да създадем нещо, само че се разминаваме. Може би малко шанс липсва сега. Не знам каква е обстановката, не съм вътре в нещата, не мога да разясня. Не знам по какъв начин би повлияла неналичието ми или наличието. Нямам терзания от реакцията на почитателите, имам терзания от чисто физическа позиция. Топката е в моите ръце ", сподели Казийски по отношение на представянето на националния тим.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР