Ще искам повече пари. Асен Василев ми каза, че няма

...
Ще искам повече пари. Асен Василев ми каза, че няма
Коментари Харесай

Министърът на културата пред bTV: Ще искам повече пари, но трябва да има готови планове

„ Ще желая повече пари. Асен Василев ми сподели, че няма проблем да дадем повече, само че би трябвало да представим точни, ясни и подготвени проекти, които са в интерес на обществото “, сподели министърът на културата Кръстю Кръстев в първото си телевизионно изявление.

„ Този пост е нова територия, желаех да видя защо става въпрос на другите етажи “, сподели той.

Причината е, че те упорстват за промени в подготвяния Закон за Националния бюджет

По думите му преди е бил по-скоро опозиционно надъхан към властта, а в този момент се е озовал от противоположната страна.

„ Трябва да успокоим системата. Тези хора заслужават и нашето доверие, и усилието да им помогнем. Когато човек е свободен, тогава може да прави работата си добре “, сподели Кръстев.

По думите му са нужни точни, ясни и написани в детайли планове, които да бъдат показани на властта, с цел да се провиснал още средства.

„ Това държавно управление е доста съпричастно с проблемите на културата. Ние би трябвало да намерим запасите, където ги има “, сподели Кръстев.

Не е заслужено човек като Васил Василев да бъде шеф, изясни артистът

„ Народният спектакъл е огромната ми болежка и рана в душата. Той би трябвало да е камертон за българската просвета и изкуство. Ще проверим още веднъж целия случай “, сподели Кръстев по отношение на споровете в най-големия спектакъл у нас.

„ Моето мнение е, че това е един вътрешен проблем, който трябваше да бъде решен още първоначално. В тези среди от време на време избухват непредвидени кавги, които могат да намерят своето решение единствено с разговор “, сподели още той.

Какво сподели още културният министър, вижте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР