Ще имаме достъп от е-пощата до Google документи, чат и

...
Ще имаме достъп от е-пощата до Google документи, чат и
Коментари Харесай

Изцяло нов Gmail прави работата от дома по-удобна

Ще имаме достъп от е-пощата до Гугъл документи, чат и срещи

Предстои значимо възобновяване на Gmail в интерес на работещите отдалечено
(снимка: CC0 Public Domain)

Гугъл приготвя основна смяна в дизайна и интерфейса на личната си имейл услуга Gmail. Подобренията целят по-удобна организация на отдалечената работа, което е особено  значимо в изискванията на пандемия и обществена изолираност.

Слайдове от събитието „ Гугъл Cloud Next ’20: OnAir ” бяха оповестени от разработчика Тахин Рахман в обществената мрежа Twitter. Подобреният Gmail се разпространява като „ Нов дом за работа ”.

В уеб версията и приложенията Gmail ще бъдат комбинирани на едно място няколко услуги Гугъл, в това число услуга за видеоконференции Meet, бизнес месинджър Chat, облачни документи Docs и виртуални стаи Rooms.
още по тематиката
Мобилното приложение на Gmail ще получи четири съществени секции – Mail за елементарна поща, Chat за бърз продан на известия с сътрудници, Rooms за групови чатове в жанр Slack и Meet за видеоконференции.

Chat и Rooms ще изпращат също напомняния на потребителя за предпочитани известия, на които би трябвало да отговори. В уеб версията на Gmail сходни секции, както и Гугъл Docs ще се демонстрират в страничната лента.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР