Ще има средства за покриване на разходите за овладяване на

...
Ще има средства за покриване на разходите за овладяване на
Коментари Харесай

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има средства за покриване разходите след потопа в Царево

Ще има средства за покриване на разноските за преодоляване на рецесията в Царево. Трябва да се направи сериозен обзор, който да включва противозаконната сеч и почистването на коритата на реките. Това сподели Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на от Политическа партия - Демократична България за " Твоят ден ".

" Винаги се реагира когато се случи бедствието, а предварителната защита е слаба. Последните 10 години се работи по този начин. При толкоз мощни дъждове резултатите би трябвало да бъдат минимизирани. Трябва да се сформира проект ", счита той. 

По думите му дефицитът на бюджета за август е 0,05%. " Председателят на Правната комисия беше заменен тъй като това е формулата на ръководство. Това е метод и на съвместен надзор, както при промените на премиера и ръководителя на Народно събрание. Опитаха се да ни заведат към Москва, какъвто е пътят на Радев, алтернативата на неговото ръководство е настоящия кабинет ", изясни Димитров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР