Ще има приемственост в работата на държавата с общините у

...
Ще има приемственост в работата на държавата с общините у
Коментари Харесай

Денков: Борбата е приоритетите да останат и да може след 9 месеца да продължим напред

Ще има последователност в работата на страната с общините у нас, увери министър председателят Николай Денков по време на речта си на събранието на Националното съдружие на общините на Република България.

Той акцентира, че неслучайно участва на форума паралелно с вицепремиера Мария Габриел като посочи, че " битката е целите да останат, да се доразвием и да може след 9 месеца да продължим напред ".

" Съвсем съзнателно дойдохме дружно тук, с цел да ви покажем, че тази активност ще продължи през идващия интервал. Ще има последователност. Ние нямаме подозрения и това, което зависи от нас ще го създадем. Защо се подвига градуса на напрежението - има политици и медии, които се пробват да го показват в неверна страна. Това не е развой за постове. А по какъв начин ще продължим да работим - дали ще работим за битка с корупцията, прекъсване на течовете на обществени средства? Борбата е целите да останат, да ги доразвием и да може след 9 месеца да продължим напред.

Има политици, които се пробват да ви убеждават, че в случай че няма държавно управление нещата ще бъдат по-добре. Не, няма по какъв начин да бъдат по-добре. Няма да има смяна в главните цели. Основните цели външнополитически са и като главните вътрешнополитически. За какво ни би трябвало Шенген - бизнесът да е по-добре. Няма разлика сред външнополитически и вътрешнополитически цели ", съобщи Денков.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР