Ще има правителство, защото те ще бранят с цената на

...
Ще има правителство, защото те ще бранят с цената на
Коментари Харесай

Радостин Василев: С правителство на всяка цената ще се пазят от наказателна отговорност

" Ще има държавно управление, тъй като те ще бранят с цената на всичко желанието за изразходване на властта и пазенето от наказателна отговорност.... Ще се опитат да запазят имунитета на Бойко Борисов, с цел да могат да създадат държавно управление, което да в профил основния прокурор и да бъде изпран Бойко ".

Тази прогноза направи пред БНР някогашният народен представител от ПГ на " ПП-ДБ " Радостин Василев, който към този момент е самостоятелен народен представител в 49-ото Народно заседание, откакто напусна парламентарната група поради наличието на записи от онлайн съвещание на Националния съвет на Политическа партия, които той изнесе обществено на конференция.

Той съобщи изрично, че няма други записи - нито от централата на партията " Продължаваме промяната ", нито в стаята им в Народното събрание:

" Вероятно Кирил Петков се опасява от други записи, с каквито аз не разполагам и не мога да давам отговор за тях ".

Според него " в доста стеснен кръг е било планувано коалирането на Политическа партия с ГЕРБ " и дефинира това като национално изменничество, тъй като " Продължаваме промяната " постоянно " са се клели ", че в никакъв случай няма да се сплотяват с Бойко Борисов.

Радостин Василев удостовери, че е с 24-часова полицейска защита, тъй като " се смята има сериозна опасност за живота " му.

Независимият народен представител акцентира, че това, което е чул в записа, отнасящо се до националната сигурност, го е предиздвикало да го огласи:

" Не съществуваше за мен вид да затая това нещо, тъй като по този начин щях да стана съизвършител. В мен не е съществувало подозрение, че ще оповестя това, да разкрия записа. Не е изминал анонимно, тъй като по този начин щяха да отхвърлят, че е истина ".

Време е да направя политически план, който да взе участие в избори, съобщи още Василев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР