Ще има правителство и мнозинство, основният фактор е войната в

...
Ще има правителство и мнозинство, основният фактор е войната в
Коментари Харесай

Проф. Дайнов: ПП-ДБ разбраха, че могат да насочват ГЕРБ и ДПС в п...

" Ще има държавно управление и болшинство, главният фактор е войната в Украйна. Проруските сили биха имали полза този кабинет да не продължи, само че и в същото време не желаят избори ", уточни политологът.

" Очевидно ще има някакъв документ, по който ще има задания, отговорници и периоди за осъществяване, с цел да може да се поставят чавки в квадратчета ", счита той, само че не е безапелационен дали това би предписание ръководещите коалиция.

 

" Бойко Борисов желае 100% коалиция, ПП-ДБ обаче не желаят. Ще се схванат за нещо по средата ", счита той.

 

" ПП-ДБ схванаха - за свое удивление, само че и заради своето неимоверно твърдоглавие и дебелоглав, както и устойчивост на всевъзможни провокации, че могат да насочват ГЕРБ и Движение за права и свободи в вярна посока ", счита проф. Дайнов.

 

По думите му в " нито една секунда " не е видял проблеми, които да са толкоз съществени, че да би трябвало ръководещите да се " развеждат ".

 

Политологът проф. Румяна Коларова от своя страна уточни, че е ясно, че сега социологическите данни дават преимущество на ГЕРБ, а те го употребяват.

" При водене на договаряния несъмнено Борисов има много по-голям опит от Политическа партия. Той не заплашва с друго с изключение на с невъзможност. Войната в Украйна се отнася за цяла Европа, само че единствено на някои места има фрагментация като у нас. В момента няма различно ръководство при настоящия състав на Народно събрание ", счита тя.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР