Ще има последици за Русия, ако Алексей Навални умре в

...
Ще има последици за Русия, ако Алексей Навални умре в
Коментари Харесай

САЩ заплашиха Русия: Ще има последици, ако Навални умре

Ще има последствия за Русия, в случай че Алексей Навални почине в пандиза. Това съобщи съветникът по националната сигурност в Белия дом Джейк Съливан в изявление за Си Ен Ен.

Той не разкри детайлности какви ограничения ще предприеме Вашингтон, в случай че критикът на Кремъл почине в пандиза, само че ясно акцентира, че за режима на Владимир Путин ще има последствия. Здравословното положение на Навални, който се намира в съветски затвор, се утежни през последните седмици.

„ Уведомихме съветското държавно управление, че протичащото се с Алексей Навални в техен затвор е тяхна отговорност и интернационалната общественост ще им държи сметка ", сподели Съливан. Той добави, че Белият дом разисква разнообразни възможни наказателни ограничения, само че отхвърли да ги назове.

Западните страни приканиха за незабавното освобождение от пандиза на Навални, който беше наказан по скалъпени обвинявания. Навални, който от години разкрива корупционни схеми на режима в Кремъл и близкия му олигархичен кръг, беше токсичен през предходната година с нервозен сътрудник от съветските служби. Това бе следващият опит за ликвидиране на съветски жител, неуместен за властта в Москва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР