Ще има обаче причини да се връщате към света на

...
Ще има обаче причини да се връщате към света на
Коментари Харесай

Far Cry New Dawn няма да получи DLC след излизането си

Ще има обаче аргументи да се връщате към света на играта, дават обещание Ubisoft.

Far Cry New Dawn към този момент е „ златна “ и остава по-малко от месец до излизането ѝ. А какво да чакаме по-късно? Все още нямаме информация нито за името на първото DLC, нито за сезонния пропуск. Има ясна причина за това и тя е, че просто такива няма да има. Това беше разкрито персонално от креативния шеф на играта.

Информацията идва от Twinfinite и Жан-Себастиен Декан. Запитан, дали геймърите могат да чакат DLC, то Декан дава отговор с сбитото „ не “. „ Това, което е в кутията е това, което ще получат “, добавя той. Все отново, споделя Декан, играещите е имат задоволително аргументи, с цел да се завръщат към света на New Dawn и след приключването на играта. Една от тези аргументи е да вземем за пример режима Expedition, геймплей, от който може да видите нагоре. Той ще разреши да поемате на експедиции към разнообразни местоположения от тази на Хоуп Каунти. Както знаете, картата на New Dawn ще заема съвсем цялата карта от Far Cry 5, с няколко заключени зони. За сметка на тях обаче са добавени карти от Луизиана, Аризона и Калифорния.

New Dawn ще ви върне в Хоуп Каунти 17 години след нуклеарния апокалипсис, настъпил в края на предходната игра. Тук ще се срещнете с тези същите хора, които са били наясно с това, което следва и са се скрили в бункери подземен в точния момент. Сега те излизат на повърхността, с цел да изградят света отначало. Интересно разобличаване, което се появи неотдавна е, че с изключение на тези познати лица, вие ще видите и някой значим за FC5. New Dawn ще разкрие и завърши освен историята на Хайуеймен и близначките, само че и на отец Джоунз. Точно по този начин. New Dawn ще сложи край за култа на „ Нова зора “ и отец Джоунз.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР