Ще има нови предсрочни парламентарни избори до края на годината,

...
Ще има нови предсрочни парламентарни избори до края на годината,
Коментари Харесай

Врачката на Берлускони: Чакайте нов сензационен политически играч!

Ще има нови предварителни парламентарни избори до края на годината, предвижда Теодора Стефанова, гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони, особено за Marica.bg.

„ След като Слави напусна обединението, той ще мине в съпротива. Кирил Петков и другите ще гледат да спасят ситуацията, като ще желаят да създадат нова настройка с обособени партии. Няма по какъв начин да издържи настоящето държавно управление “, безапелационна е Стефанова.

Според нейното знамение в този момент президентът Радев ще се опита да успокои обстановката, като покаже угриженост в името на България. Но той още занапред готвел нов длъжностен кабинет.

„ Очаквам още веднъж длъжностен министър председател да стане Стефан Янев. Всички партии към този момент си стягат електората за предварителните избори. Без ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да има последващо държавно управление. Българска социалистическа партия ще се раздроби. Освен набиращите скорост партии на Стефан Янев и Костадин Костадинов, ще има и нов водач на партия, в която ще има доста качествени хора. 6-7 партии ще има в новия парламент “, сподели гадателката на Берлускони.

Тя предсказа и протестна вълна през септември и октомври у нас. Хората още веднъж ще излязат на улицата, предсказа Теодора Стефанова.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР