Ще има ли ядрена война? Кой ще спечели? Много руснаци

...
Ще има ли ядрена война? Кой ще спечели? Много руснаци
Коментари Харесай

Звездите говорят на астролозите в Москва, че Русия ще победи. На тези в Киев - че Украйна ще е №1

Ще има ли нуклеарна война? Кой ще завоюва? Много руснаци отиват при астролози, с цел да схванат по какъв начин ще се развие спорът в Украйна, поради който страната им бе изолирана от доста други страни.

В Санкт Петербург се носи славата на Елена Корольова. Тя предсказва победа за Москва на сеансите с клиентите си, които я посещават в жилището ѝ, където две котки се разхождат измежду купчини от книги.

" Хората желаят да знаят какво ще се случи с Русия, която бе откъсната от останалия свят " в резултат на западните наказания, въведени поради офанзивата против Украйна, споделя 63-годишната жена, лингвист по обучение. Вързала е побелялата си коса на опашка и носи очила.

" Световният прелом ще се ускори през септември, само че Русия ще излезе от него постоянна и процъфтяваща ", твърди астроложката, която взима по 5000 рубли (80 евро) на консултация.

От началото на съветското навлизане на 24 февруари има по-голямо търсене, споделя тя, без да прецизира какъв брой точна са клиентите ѝ.

Политическа астрология

В Москва гадателят Константин Дараган, прочул се с пророчеството си за " респираторна пандемия ", което направи преди появяването на КОВИД-19, напряко декларира, че след спора " Русия ще стане центърът на света ".

Следователно Москва няма да е изолирана в интернационален проект, както желае Западът, пророкува той.

Украинският президент Володимир Зеленски ще си " отиде насълзен " и " ще е последният началник на Украйна в сегашните ѝ граници ", предсказва в Телеграм 49-годишният мъж с атлетичен външен тип.

Дараган, който по обучение е авиационен инженер и е родом от Донбас, района в Източна Украйна, който съветската войска се стреми да завладее, взема решение да смени попрището и да стане астролог. Той твърди, че в предишното е съветвал министри, банкери и представители на украинските секрети служби.

След идването на власт на прозападните сили в Киев през 2014 година той отпътува за Москва. Този " политически астролог " поддържа съветското навлизане, макар че родният му град Лисичанск пострада съществено от военните дейности.

С нахлуването на Русия в Украйна страниците му в обществените мрежи са затрупани с въпроси: " Ще бъде ли бомбардирана Москва? ", " Балтийските страни ще бъдат ли обзети от суматоха? ", " Как ще реагира Полша? ".

Вследствие на това от 24 февруари броят на учениците в неговата " Школа по класическа астрология " в Москва се е удвоил и в този момент е 200 души.

Войната на звездите

Алексей Левинсон, социолог от самостоятелния съветски център " Левада ", е на мнение, че " за доста руснаци и украинци, които са комплицирани ", вярата в звездите е метод за осмисляне на новата реалност.

" Вселената им рухва и някои хора избират да изберат за свои пътеводители звездите, а не водачите си ", обобщава той.

" Астрологията през днешния ден е тип психотерапия или нова вяра ", сподели още социологът.

Една ученичка на мага Дараган, Ана Маркус, която е на към 50 години, изяснява за Франс прес, че търси в звездите " пояснение за протичащото се на Земята ".

" Русия е посочена за единствения провинен за спора, само че е явно, че същинският провинен за спора е една трета страна ", споделя тази грънчарка с искрящи очи, която се е въоръжила с " небесни карти ", които съгласно нея потвърждават виновността на Съединените щати.

В Украйна, несъмнено, звездите приказват тъкмо противоположното на астролозите.

" Путин е доста болен и няма да доживее до март 2023 година ", постоянно пророкува астрологът Влад Рос, който непрекъснато се явява по украинските медии.

" Сатурн е в знака на Русия, а Уран е в знака на Украйна, скоро ще победим ", твърди популярната украинска астроложка Анжела Перл във видеозапис, гледан един милион пъти от средата на май.

Освен отговори на геополитически въпроси хората в Украйна желаят да получат от астролозите и информация дали техен непосредствен ще оцелее на фронта и дали би трябвало да бягат от съветските войски.

Украинците желаят " да научат дали ще има нуклеарна война, дали би трябвало да изоставен страната си, дали околните им са в заплаха ", обобщава за Франс прес астроложката Олена Уманец.

" Русия ще избухне през март 2023 година ", твърди тази някогашна музикантка на 38 години, която от март живее в Швейцария с двете си деца.

Онлайн консултацията с нея, струваща 100 $, вдъхнала убеденост на 46-годишната телевизионна продуцентка Кристина, която живее в Киев. Тя била разтревожена, че брачният партньор ѝ, който е на фронта, постоянно не дава отговор на позвъняванията й.

" Съпругът ми ми се обади, той благодари на Бога, че е оживял тази нощ ", написала тя на астроложката си една юнска заран.

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР