Ще играе главната роля в новия турски сериал Тигъра на

...
Ще играе главната роля в новия турски сериал Тигъра на
Коментари Харесай

Той е роден за този образ

Ще играе основната роля в новия турски сериал " Тигъра на южните морета "

След траяло три години очакване известният турски артист Джан Яман най-сетне ще развърти сабята на „ Тигъра на южните морета “ – положителния корсар Сандокан. Защото в края на април в южната италианска област Калабрия ще стартират фотосите на от дълго време рекламирания едноименен сериал по историческия авантюристичен разказ „ Сандокан “ на италианския публицист Емилио Салгари.

Той е роден във Верона през 1862 година и умира в Торино през 1911 година, а „ малайзийският Робин Худ и Дон Жуан “, както някои литературни критици назовават основния воин на фамозната сага, се вихри през втората половин на XIX-ти век в азиатската британска колония Лабуан и моретата към нея.Но в този момент лентата ще се върти в „ италианско копие “ на Лабуан, което към този момент е издигнато в индустриалната зона на намиращия се на брега на Тиренско море калабрийски град Ламеция Терме. Снимки, несъмнено, ще има и навътре в красивата южноиталианска област, където към момента могат да бъдат прекосени зони, напомнящи за джунглата, примерно на Малайзия.

Много от сцените ще бъдат снимани и във водната простор от двете страни на Калабрия и някои близки острови. Вероятно за по-голяма достоверност на сериала, екипът ще бъде командирован и в южните морета, миещи крайбрежията на Бруней, Малайзия и Индонезия, предава „ Труд “.

„ Сандокан “ е страховит развлекателен план, който ще накара феновете да мечтаят, като ги води в далечни, девствени и незамърсени светове “, изясни на конференция Лука Бернабей, основен изпълнителен шеф на продуциращата лентата компания „ Лукс Видео “. Доколкото до Джан Яман – бъдещият Сандокан, той дебаркира в Италия през януари 2021 година и подписа контракт за присъединяване в сериала. Различни организационни проблеми обаче отложиха фотосите, но това като че ли направи положително на известния турски артист.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР