Ще говорим за реалните политики, които предстоят през следващите месеци,

...
Ще говорим за реалните политики, които предстоят през следващите месеци,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Да се подготвим за фалшивите новини и спекулации от нашите опоненти

 4  6  1  5  tsvetanov  2
Ще приказваме за действителните политики, които предстоят през идващите месеци, стабилността, която имаме в страната и да се подготвим за подправените вести и всички спекулации, които ще се вършат от нашите политическки съперници в лицето на Българска социалистическа партия. Те нямат алтeрнативните решения, те не могат да се похвалят с управнически решения и тяхната единствена цел е да разрушават и дискредитират съперника си. Това съобщи в Поморие Цветан Цветанов, зам. ръководител на ГЕРБ. Депутатите, кметовете, общинските съветници от Бургаска област се събраха в крайморския град на семинар, проведен от партията, на тематика „ Отворено ръководство, коалиция и непоклатимост “.

По мотив обява в “Таймс”, че Съединени американски щати и 20 европейски страни се приготвят да експулсират съветски дипломати, Цветанов сподели, че когато има нарушение на националната ни сигурност се подхващат съответните дейности, само че все още сходни данни няма.

“Има единна позиция на Европейския съюз и България, като член от Европейското семейство, е солидарна към нея. Това, което беше изразено от Англия, бе възприето и подкрепено от всички велики сили, които изповядват европейските полезности. В тази посока няма какво повече да се разяснява. Но дали България ще изгони съветските дипломати? Когато има нарушение на националната ни сигурност се подхващат съответните дейности. Към сегашния миг, обаче, такива данни няма и не е належащо да се пристъпва към сходни действа”, акцентира Цветанов.

Поводът за днешната среща е започването на подготовката, както за европейските, по този начин също и за локалните избори. Преди 2 седмици имахме мощно мероприятие в София – срещата на Комитета на районите, където дружно с нашите кметове и ръководители на обС, дискутирахме това, за което би трябвало да се приготви Европа в новия финансов програмен интервал. Развитието на всички български общини е съврзана със солидарността, която получаваме от Европейски Съюз. Това, което ние вършим, е освен да приказваме за действителните проблеми, които стоят за решение, само че също по този начин да знаем на какво може да разчита местата власт в новия програмен интервал, който стартира 2020 година. Точно по тази причина дискутирихме тази политика, тъй като знаем след излизането на Англия ще се получи сериозен недостиг и неспособност да получаваме същите пари, както до момента, добави Цветанов.

Той уточни, че в този финансов програмен интервал парите, за които могат да аплайват българските общини, е в размер на 7 милиарда 400 млн. лв..
“С Обединените патриоти имаме разлики, само че те не са в управническата ни стратегия. С тях се работи доста по-добре, в сравнение с с реформаторите, тъй като се придържаме към поетите задължения за взаимно ръководство. Видяхме си слабостите с реформаторите и се поучихме от грешките. За това разединение на обединението не стои на дневен ред, разяснява още зам. ръководителят на ГЕРБ

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР