Ще гарантирам сигурността на Цветан Василев, ако се върне в

...
Ще гарантирам сигурността на Цветан Василев, ако се върне в
Коментари Харесай

Румен Радев: Гарантирам сигурността на Цветан Василев

Ще подсигурявам сигурността на Цветан Василев, в случай че се върне в България и даде показания в един обществен и открит развой за осветляване на сканадала с КТБ.

Това съобщи президентът Румен Радев. Така в Ахелой той разяснява откритото писмо на брачната половинка на банкера да се намеси в тази ситуация с банкрутиралата банка и отбрани щерка й, откакто бе намесена и тя в делото. Държавният глава дойде за честване на 1100-годишнината от успеха на цар Симеон над визатнийците.

България не е президентска република и пълномощията на президента са лимитирани в правосъдната власт, само че знаете че аз разсекретих стенограмите от съвещанията за КТБ, с което способствах за осветляване на случая с банката - нещо, което моят предходник настойчиво отхвърляше да направи, съобщи пред 24 часа Радев

За цялостната бистрота към банката обаче като президент бил подготвен да подсигурява сигурността на банкера, в случай че се върне и даде показания.

Радев съобщи, че се надява държавното управление да инициира разговор с протестиращите в Слънчев бряг против акциите "Тишина ".

Скандалът сподели неща, които всички знаехме - че законите не се съблюдават и институциите не работят. Сутринта чух апели за разговор и от министъра на туризма госпожа Ангелкова и се надявам да се изработят такива правила, които да не се сменят по средата на сезона, съобщи Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР