Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от

...
Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от
Коментари Харесай

Седмицата започва с облачно време frognews.bg

Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от изток-югоизток. Минималните температури през днешния ден ще са към момента относително високи за интервала - сред 7° и 12°, а оптималните - от 14° до 19°, в София към 16°.

Облачното ще бъде сутринта и по Черноморието, само че и там след обяд ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините по-значителна облачност ще има преди обяд в масивите от Източна България, а през втората половина на деня ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин - до сдържан с посока от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 12°, на 2000 метра - към 6°.

В околните дни повече слънчеви часове ще има в планините и планинските региони, а в равнинната част от страната на доста места преди обяд ще бъде мъгливо. Температурите ще бъдат към този момент близки до нормалните за ноември, само че в петък, с увеличаване на северозападния вятър, ще стартира захлаждане, покачва се и вероятността за превалявания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР