Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. До обяд

...
Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. До обяд
Коментари Харесай

Код оранжево за значителни валежи днес

Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. До обяд преваляванията в северозападната половина от страната ще отслабват и стопират, само че в югоизточната половина ще продължи да вали, най-вече сняг.

В Родопската област и в югоизточните региони от страната преваляванията ще са обилни по количество и упованията са там снежната завивка да доближи до 25 см.

Облачно ще бъде по Черноморието, с превалявания от дъжд, който последователно ще минава в сняг. Следобед в крайните южни региони количествата ще са обилни. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад.

И в планините облачността ще е забележителна. Ще бъде и мъгливо. Още преди обяд от северозапад снеговалежите ще отслабват и стопират, само че в Родопите, Странджа и Сакар количествата ще са обилни. Вятърът ще е сдържан, краткотрайно мощен. Ще се ориентира от северозапад, по високите и открити елементи ще остане от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра - към минус 9°.

В четвъртък ще има променлива, постоянно забележителна облачност, само че единствено на обособени места, основно в планинските региони, ще превалява слаб сняг. Ще остане прохладно, само че в петък и вятърът ще отслабне, и облачността на всички места ще намалее. През почивните дни ще бъде слънчево, а температурите значително ще се покачат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР