Ще дойде ли купата за първи път вкъщи? Това е

...
Ще дойде ли купата за първи път вкъщи? Това е
Коментари Харесай

Дузпи на централния корт: Джоковичи и Попирин пресъздадоха края на мача Англия - Швейцария

Ще пристигна ли купата за първи път у дома? Това е въпросът, който всички англичани си задават, до момента в който тече Европейското състезание по футбол. Вчера " трите лъва " се измъкнаха за следващ път от отпадане, откакто Букайо Сака показва индивиуалната си класа, с цел да изравни резултата за 1:1 в края на 1/4-финалнаия дуел сред Англия и Швейцария, а след това момчетата на Гарет Сутгейт не пропуснаха нито един път при наказателните удари и продължиха към полуфиналите, където ще премерят сили с отбора на Нидерландия.

По същото време пък на централния корт на Уимбълдън играеха Новак Джокович и Алексей Попирин, а публиката избухна в възторг, когато стана ясно, че Англия се класира за финалната четворка на Евро 2024 и играта трябваше да бъде прекратена за няколко секунди, до момента в който почитателите се успокоят. 7-кратният първенец пък показва прослувотото си възприятие за комизъм и замахна с левия крайник като че ли ще извърши дузпа, а Попирин се включи в шоуто под наставленията на 24-кратния " мвйджър " притежател и зае позицията на вратар, който се пробва да отрази удара на Ноле.

" Предполижих, че има осъществяване на дузпи сред Англия и Швейцария. Усещаше се, че хората се интересуваха повече от футбола при започване на мача ни. Англия победи ли най-после? Явно по тази причина останахте на корта. Поздравления за Англия! Опитах се да извърша дузпа с левия крайник, само че Алексей я отрази по доста впечатляващ метод " - пошегува  се сърбинът в изявлението си след успеха над австралиеца.

Centre Court erupts as the news that have won on penalties filters through
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР