Ще дойде ден да пожалите и за мене, защото ви

...
Ще дойде ден да пожалите и за мене, защото ви
Коментари Харесай

Борисов: Ще дойде ден да жалите и за мене, чакайте хубава новина от Турция

Ще пристигна ден да пожалите и за мене, тъй като ви се вижда елементарно, само че никак не е елементарно, съобщи министър председателят Бойко Борисов в Правителствената ВИП зала на летище София преди да отпътува за Анкара.
" Всички диалози, които съм провел последните дни, са по искане на моите сътрудници. Конфликтът наоколо до нас въздейства. Ние имаме нула миграция. Такива спорове са огромна бомба за бъдещето – те въздействат върху бизнеса, стопанската система, туризма. Когато имаме и този вариант на грипа и ковид, този спор може да бъде и опасен”, добави той.

Премиерът разгласи, че на следващия ден заран ще заяви хубава и огромна вест, обвързвана с връзките сред България и Турция.

" Ние не сме медиатори, ние сме страна, която може да бъде наранена. Всички ми се обадиха. Някои по два пъти. би трябвало да проведа 14 телефонни диалога, преди да излетя назад от Анкара. Макрон ми звъня даже преди да потегли. Каза ми: " Вярваме ти, поддържаме те ", разкри Борисов.

" Само на нас ни се даде да организираме среща Европейски Съюз - Турция. Ще желаяме да продължим другарските, положителни междусъседски връзки. Не, че са застрашени. Но в Азия имат други порядки. Два милиона маски от Холандия сме договорили, би трябвало да пътуват. Аз нито анулирам, нито давам ум. Мисля, че постъпихме вярно като се вслушахме в специалистите ", изясни министър председателят.

Борисов съобщи още, че с Каракачанов и Валери Симеонов имат прелестни връзки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР