Ще дадем всичко от себе сида направим правителство, да има

...
Ще дадем всичко от себе сида направим правителство, да има
Коментари Харесай

Заради високата инфлация: Бранимир Балачев ще нициира Закон за спекулата

„ Ще дадем всичко от себе сида създадем държавно управление, да има бюджет, с цел да може да тръгне развиването на страната. Искаме да върнем това, което беше преди 2 години – да има непоклатимост, да има бюджет, цените на горивата да паднат още, а народът да се върне към естествения си темп на живот ”. Това съобщи в ефира на Дарик юрист Бранимир Балачев - пети в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС за Варна.

Балачев напомни някои от целите на обединението. ГЕРБ-СДС са си сложили за цел да стопят инфлацията, да се опитат да понижат цените и по-късно работа по главните цели на страната като влизане в Шенген, Плана за възобновяване и развиване и други При ново ръководство на ГЕРБ ще има доста строга финансова дисциплинираност, съобщи Балачев. Той персонално е подготвен да предложи Закон за спекулата.

Има няколко инфраструктурни казуса за решение във Варна. Те са свързани с Дупката, новото пристанище, индустриалната зона и автомагистрала „ Хемус ”. Това, което прави Община Варна, е за образец, без да има бюджет. След приемането му ще има взрив в развиването, освен във Варна, само че и във всички общини.

В държавния бюджет за тази година би трябвало да бъдат заложени средства за новата правосъдна палата във Варна, счита юристът с богат опит и в политиката. Според него няма заплаха планът да се провали. В момента даже плануваният терен се разчиства.

Балачев разяснява и инфраструктурата в " Златни пясъци ":

„ С тези бараки сега курортът не наподобява като курорт. Даже битакът в Одрин наподобява по-добре. Колкото по-бързо тази грозота се отстрани, толкоз по-добре ”. Балачевуточни, че премахването на бараките зависи от управлението на курорта.

Вредно ще бъде с локалните избори да се проведат нови парламентарни избори. Няма да могат да се разделят държавните проблеми с тези на обособените общини, счита варненският кандидат-депутат. Според него народът и политиците са изтощени от безкрайните избори.

„ Вече обединението ПП-ДБ е в изолираност, тъй като няма политическа мощ от така наречен сигурни за Народното събрание, които да са подготвени да си подадат ръка с тях. С тези хора, които оглавяват тази коалиция, няма по какъв начин ние да създадем този компромис ”, посочи Балачев.

Той разяснява и някои от политическите си съперници: „ Местоживеенето на Даниел Лорер е толкоз малко, че надали знае улиците на Варна, камо ли проблемите й. По същия метод мога да приказвам и за някогашния регионален шеф, който се стартира на предна линия, без да има съответните качества за това ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР