ще даде оценка на служебния кабинет, след като види каква

...
ще даде оценка на служебния кабинет, след като види каква
Коментари Харесай

Мая Манолова очаква от служебните министри продължение на ревизията

ще даде оценка на служебния кабинет, откакто види каква е степента на ангажираност на министрите в него със сигналите, с които се занимаваше Комисията по проверка. Това разгласи ръководителят на ПГ на обединяването в 45-ото Народно заседание.
Тя заяви, че тази заран сигналите, получени в комисията, са изпратени до служебните министри.
 Мая Манолова: Ние осветихме корупцията и показахме, че сме на страната на хората Мая Манолова: Ние осветихме корупцията и показахме, че сме на страната на хората
45-тият парламент сподели, че сме на страната на хората. Ние осветихме корупцията и за пет съвещания направихме това, което предишният пар...
„ Очакваме проверката да продължи този път от служебните министри. Това е едната задача съгласно „ Изправи се “ на служебния кабинет - цялата истина за ръководството на Бойко Борисов и цялата истина по тази причина по какъв начин са харчени парите на българските жители “, сподели Манолова.
„ Второто, несъмнено, обезпечаване на почтени избори. Вече са налице законовите предпоставки. Имаме, който да обезпечава повече бистрота, почтеност и независимост на изборния развой, зависи и от служебния кабинет до каква степен почтени ще бъдат идващите избори “, добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР