Ще беде срам... за един пепелник!Хората често забравят, че вече

...
Ще беде срам... за един пепелник!Хората често забравят, че вече
Коментари Харесай

За един пепелник: Жена стана за смях в мрежата ВИДЕО

Ще беде позор... за един пепелник!

Хората постоянно не помнят, че към този момент на много места има заложени камери за видеонаблюдение. Те нормално се слагат, с цел да наблюдават за ред, дисциплинираност и вандали. Често камерите запечатват непристойни дейности от страна на хората - подобен е и казусът от Русе. Запис от камера за видеонаблюдение бе оповестен в обществената мрежа Facebook, а на фрагментите виждаме по какъв начин жена страхливо пристъпва към външен пепелник, евентуално подложен пред вход на блок. Не толкоз страхливо обаче дамата сграбчва пепелника и си потегля от мястото.

Ние не твърдим, че дамата е откраднала пепелника - оставяме това да го създадат хората в обществената мрежа, а те са безапелационни:

" Иначе облечена добре, а краде. Ужасно, долно държание. Няма ли 10 лева да си го купи? ", написа Деница Андреева.

Шефкие Адил се надява дамата да се види в профил и сама да реши дали е трябвало да изпада в това тъпо състояние за един пепелник.

Месрин споделя в мненията, че евентуално на дамата й е неприятно да гледа цялостен с фасове пепелник. " Що си мислите, че краде някакъв пепелник? Жената не може да гледа фасове, отива да ги изхвърли зад ъгъла… абе, кви са тия нахални пушачи, всички сме длъжни да им гледаме фасовете и да им дишаме дима ", прибавя той.

" Голяма работа, другият път го вържете със синджир, трябвало й е - взела го ", написа Любомир Димитров.

Галена Петрова отбелязва, че от дълго време е спряла да се възмущава от сходни осъществявания.

" Аз от дълго време стопирах да се удивлявам на всевъзможни осъществявания. Просто смисъл няма... и логичност. За какво ѝ трябваше това нещо, несъмнено и тя не знае. Абе, какво да кажа, в действителност ми писна от такива неща и поучавам и вас, към този момент да спрете да се възмущавате, изненадвате, реагирате с яд на такива неща. Смисъл НЯМА! Нито хората ще ги измененията, нито вие печелите нещо от това да се възмущавате. Живейте си, старайте се вие да сте положителни, както и фамилиите ви, пък другото, не е наша работа. Не сме ние тези, които да съдим ", допълна Петрова.

Вижте видео:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР