Ще бъде предимно слънчево. Ще има разкъсана висока облачност, която

...
Ще бъде предимно слънчево. Ще има разкъсана висока облачност, която
Коментари Харесай

Идва лято през пролетта. Градусите скачат до 28°

Ще бъде най-вече слънчево. Ще има раздрана висока облачност, която от запад ще понижава. В множеството региони ще духа слаб до сдържан южен вятър.

 

По Черноморието ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 15° и 20°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево, преди обяд с незначителна висока облачност. Ще духа сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 – към 10°.

В неделя и понеделник ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност, през втория ден забележителна. Ще духа слаб южен вятър. Температурите ще се покачат още и в понеделник минималните ще са сред 9° и 14°, а оптималните - сред 25° и 30°.

 

Във вторник вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили. След обяд и през нощта против сряда от запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността, ще се развие и купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще превали временен дъжд, ще има и гръмотевици. Дневните температури ще се намалят с 4-5 градуса.

В сряда ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще отслабне, ще резервира посоката си от запад-северозапад. Температурите ще бъдат с още 2-3 градуса по-ниски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР