ще бъде погълнат от мисълта за отмъщение“ и ще приложи

...
ще бъде погълнат от мисълта за отмъщение“ и ще приложи
Коментари Харесай

Бивши прессекретар: Преизбирането на Тръмп през 2024 г. ще бъде неговото отмъщение

ще бъде обхванат от мисълта за „ възмездие “ и ще приложи „ много драконовски политики “ във федералното държавно управление, в случай че се кандидатира за президент и завоюва през 2024 година Това мнение изрази някогашният прессекретар на Белия дом Стефани Гришам, представена от „ Политико “.

Гришам, създател на идните записки за Белия дом, която рисува изключително увреждащ имиджа портрет на Тръмп от времето му на поста, сподели в изявлението за „ Добро утро Америка “, че тя желае, „ по какъвто и метод да осведоми обществеността за държанието в Белия дом на Тръмп, тъй като наподобява, че той ще се опита да се кандидатира през 2024 година “ „ Искам просто да предупредя хората, че откакто встъпи в служба, в случай че завоюва, той няма да се тревожи повече за преизбиране “, добави тя. „ Това ще бъде възмездие. Вероятно ще има някои много драконовски политики, които ще приложи. "
 Тръмп съди племенницата си и The New York Times поради разобличаване за укрити налози Тръмп съди племенницата си и The New York Times поради разобличаване за укрити налози
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е подал правосъден иск против племенницата си Мери Тръмп и вестник The New York Times поради клюки,...

Гришам, която също беше шеф по връзките в Белия дом на някогашната първа дама Мелания Тръмп, шеф на кабинета и прессекретар, размени някогашния прессекретар на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс през 2019 година, само че в никакъв случай не е провеждала конференция през деветте си месеца на поста, което я прави първият представител на президента в американската история без обществени брифинги. В неделя Гришам сподели, че Тръмп е този, който ѝ е наредил да не се изправя пред пресата.

Постпрезидентската работа на Тръмп не отговори незабавно на искане за коментар по репликите на Гришам. Но някогашният президент, който продължава да твърди, че изборът на президента Джо Байдън през 2020 година е в резултат на машинация, неведнъж загатва през последните месеци, че ще се стреми към Белия дом още веднъж през 2024 година, макар че публично не е оповестил кандидатурата си.

Тръмп ускори спекулациите по отношение на кандидатурата за преизбиране в неделя, като сподели пред „ Yahoo Financ “, че ще победи губернатора на Флорида Рон Десантис - евентуален републикански противник през 2024 година - „ както бих победил всички останали “, в случай че реши да се кандидатира за втори мандат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР