Ще бъде ли гласувана оставката на акад. Николай Денков, за

...
Ще бъде ли гласувана оставката на акад. Николай Денков, за
Коментари Харесай

Ще бъде ли гласувана оставката на акад. Николай Денков – коментар на депутати преди заседанието на НС

Ще бъде ли гласувана оставката на акад. Николай Денков , с цел да се задейства процедурата по ротация? Това е огромният въпрос преди съвещанието на Народното събрание.

Първа точка в дневния ред е точно гласуването на оставката. Репортерите на bTV разговаряха с депутати на влизане в постройката на Народното събрание.

Оценката за работата на Народното събрание също всеобщо е отрицателна - 62%

„ Ние прилагаме механизма на ротацията, който беше контрактуван преди девет месеца. Това дали ще вървим към избори или не зависи от това дали ще можем да договорим съответни гаранции “, сподели Христо Иванов от „ Демократична България “.

По думите му в меморандума на ПП-ДБ, който се трансформира в ябълката на раздора в некоалицията, няма нищо ново.

По-рано ГЕРБ излъчиха преговорен екип за диалози с ПП-ДБ

„ Ако гласуването на оставката на Николай Денков се трансформира в политически въпрос, би трябвало да можем дадем причини за това “, сподели още Иванов.

Георги Свиленски прикани за нови парламентарни избори. „ Това партньорство и тези партии, които го поддържат, би трябвало да останат в историята “, счита той.

Тя пристигна в късния следобяд

По думите му досега „ пазарлъците “ сред партиите са демонстрация на двуличие. „ На всички ни е ясно, че са разногласия за пари и регулатори “, сподели още Свиленски.

 от „ Продължаваме промяната “ съобщи, че подадената от Николай Денков оставка е знак на политическа воля, само че зависи от ГЕРБ и Движение за права и свободи да спазят сделката си и да я гласоподават.

Изкарахме 9 месеца дружно и направихме много неща, призна Бойко Борисов

„ Имахме диалози, връзките бяха обтегнати, само че отвън това всички разбираме какво е належащо на България. А то е да се разберем нещо в името на това да вървим дружно напред “, сподели Лорер.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР