Ще бъдат търсени и представители на институциите у нас, за

...
Ще бъдат търсени и представители на институциите у нас, за
Коментари Харесай

Правят временна комисия заради лифтовете на Витоша?

Ще бъдат търсени и представители на институциите у нас, с цел да проработят лифтовете в планината. 1,6 милиона софиянци чакат решения, акцентира столичният кмет и уточни взетите досега ограничения:

" Работим по ограничения, които въпреки всичко да санират ситуацията - свързани с честотата на градския превоз, който стига до Витоша, това, което към този момент вършим още от зимата откъм урегулиране на придвижването, с цел да е проходимо, разчистването на площада долу на Драгалевци, с цел да няма забавяния, осведоми БНР.

Но това са доста дребни ограничения, единственото, което има значение, е по какъв начин да стигнем до това да имаме работеща инфраструктура - довеждаща, добра транспортна услуга, с цел да може да се качат софиянци на планината, да имаме ясна концепция какво те биха правили горе в планината, дали биха се разхождали, дали биха карали ски, дали биха карали колело.

Да изградим една обвързвана инфраструктура за всичките тези интензивности, а не просто работа на парче - въжен превоз, който потегля от нищото, свършва в нищото, с неразбираемо за какво тъкмо подобен потенциал. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР