Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, ако съдът

...
Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, ако съдът
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Ако съдът реши, че резултатите са законни, първа ще поздравя Васил Терзиев

" Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, в случай че съдът реши, че тези резултати и методът, по който бяха реализирани, са законосъобразни ", съобщи тя

" Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние. На една ръка разстояние значи сред 3000 и 5000 гласа ", сподели на конференция Ваня Григорова след балотажа на локалните избори в София.

Бившият зам.-министър на електронното ръководство Благовест Кирилов на собствен ред уточни, че ще употребяват всички законови средства и всички неточности, които са позволени в изборния развой. Той твърди, че имат задоволително учредения, с цел да спорен крайния резултат от изборите.

" Няма да допуснем успеха да бъде открадната ", безапелационен бе Кирилов.
„ Данните, в случай че са същински, демонстрират, че ние имаме двойно нарастване на хората, които са повярвали в нас и са ни подкрепили сред първи и втори тур. Действителният растеж евентуално е още по-голям “, сподели Ваня Григорова.
" На първи тур успяхме да се преборим с едната коалиция от сглобката. Малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката. Срещу нас беше впрегнат целият властови, финансов, управнически, в това число механически, запас, с които разполага сглобката в лицето на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ", съобщи претендентът за кмет на София.

" Въпреки това ние водим в 13 от 24 региона ", добави тя.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР