Щастливите бракове обещават дълготрайна хармония, но понякога нещата не се

...
Щастливите бракове обещават дълготрайна хармония, но понякога нещата не се
Коментари Харесай

Вижте защо мъжете спират да са влюбени в съпругите си

Щастливите бракове дават обещание дълготрайна естетика, само че от време на време нещата не се случват по този начин. Дори и най-влюбените мъже разлюбват съпругите си и има доста аргументи за това. В началото на връзката влюбените мъже са носели обичаните си на ръце, били са сигурни, че те ще бъдат майки на децата им и това ще им донесе постоянно благополучие, само че нещата са се трансформирали с времето. Полагането на старания в един миг става невероятно и нежелано. Мъжете стопират да се държат по метода, по който са се отнасяли с обичаните си преди, стопират да вършат взаимни отстъпки, стартират да се отдалечават физически и прочувствено.
Това са някои от стъпките, които водят брака към развода. Много от аргументите съпрузите да спрат да са влюбени в съпругите си са свързани с това, че дамите се трансформират, трансформират отношението си към мъжете си. И оттова идва преобръщането на възприятията, отчуждението, отдръпването и загубата на любовта.
Кои са най-често срещаните аргументи мъжете да стопират да са влюбени в съпругите си?

1. Тя към този момент не го почита, не го харесва.
С времето нещата в брака и връзката могат да се трансформират, тъй като започваме да виждаме отрицателните черти на нашите сътрудници. С натрупването на доста и разнородни обстановки ние виждаме какъв брой скрити лица има индивидът до нас. Ако те се окажат прекомерно непоносими и отблъскващи за нас, обикновено е да се отдръпнем. Така мъжете стопират да обичат съпругите си, в случай че те демонстрират пренебрежение или отявлено отрицание, почнали са да ги подлагат на критика прекомерно доста и да демонстрират изцяло неприятно отношение. Дори най-силната обич не може да устои на това.

2. Тя е спряла да се грижи за себе си физически и душевен.
Когато сте срещнали брачна половинка си евентуално сте изглеждали по-добре от в този момент, полагали сте повече старания за външния си тип, фигурата си, гримирали сте се, ходели сте постоянно на коафьор. Ако в този момент сте се запуснали, това може да е една от вероятните аргументи да не сте същите в очите на мъжа до себе си. Емоционалното положение също има огромно значение за това по какъв начин ще се отнася половинката ви към вас. Ако проявявате неустановеност, незаинтересованост, в меланхолия сте, не поддържате връзка по този начин, както първоначално, прочувственото ви положение може да е причина за отдръпването на брачна половинка ви. Ако изпадате в рев, избухвате, крещите, палите се бързо, това може да накара един мъж последователно да спре да е влюбен във вас.

3. Тя няма персонален живот.
Много дами вършат това. Отдават се напълно на фамилията си и загърбват персоналния си живот. Това е вкоренено в женската природа и постоянно е стимулирано от майчинския инстинкт, който се разсънва в дамите. Те имат потребност да се грижат за децата си, а от време на време и за мъжете си като към деца. Така светът на брачната половинка стартира да се върти единствено към фамилията. Отдалечаването на контактите, заниманията, персоналните прекарвания и желания на дамите кара мъжете до тях да губят интерес към тях.

4. Тя не демонстрира пристрастеност към живота и новите прекарвания.
Популярно е схващането, че мъжете избират по-млади дами. Всъщност, истината е, че мъжете по-скоро са привлечени от дами с юношески дух. Няма значение на какъв брой години сте. Ако сте млада, само че се държите като бабичка, която е скучна и няма авантюристичен дух, това може да накара мъжа да спре да е влюбен във вас. Той няма да ви гледа по същия метод, както е гледал на вас при започване на връзката ви.

5. Тя е повече майка, в сравнение с държанка.
Много дами вършат грешката да се отнасят с мъжете си като с деца. Майчинският им инстинкт ги кара да се грижат за мъжете си. Често и мъжкото държание издава вдетиняване, незрялост. Това е двустранен развой, който има своето пояснение, само че все пак отблъсква мъжете и ги кара да стопират да са влюбени в дамите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР