“Щастливи сме от подобрението, което наблюдаваме, но има още много

...
“Щастливи сме от подобрението, което наблюдаваме, но има още много
Коментари Харесай

Тен Хаг: Има подобрение, но все още ни очаква много работа

“Щастливи сме от подобрението, което следим, само че има още доста работа за извършване. Все отново се намираме в предсезонната подготовка ”, съобщи той в изявление за клубния ТВ канал на Юнайтед.

Отборът отново впечатли с нападателната си преса. “Това желая от отбора: преса от самото начало - изясни Тен Хаг. - Ако имаме опция, ще я прилагаме високо по терена. Ако пък не съумяваме, след това се постанова да се затваряме надълбоко. Никой противник не обича да бъде пресиран още при изнасянето на топката. Мисля, че е огромно преимущество, в случай че успяваш да го правиш. Но за това е нужно целият състав да работи в синхрон. А виждам, че не уцелваме точния миг, в който да стартираме пресирането. Все още виждам някои придвижвания, които можем да избегнем и по този начин да се подготвим за налагането на преса по по-добър метод. ”

“Вярно е, че реализирахме няколко красиви попадения, само че би трябвало да подобрим играта си с топка. Когато поведеш с 2:0 или 3:0, увереността измежду самите футболисти се усилва ”, продължи нидерландецът.

Треньорът отличи особено атакуващите си футболисти: “Момчетата се трудят доста и тичат. Виждате по какъв начин офанзивните играчи влагат доста сила в защитната игра и след това получават премия за това, като вкарват голове, тъй като печелим топката високо по терена. ”

В края Тен Хаг приказва и по тематиката с някогашния си нападател в Аякс Себастиан Алер, който беше диагностициран с израстък в тестисите: “Това е извънредно! Разбирах се чудесно с него и тази вест е потресаваща. Надявам се да се възвърне бързо ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР