Щастливи сме, да ви съобщим, че официално интегрирахме нова машина

...
Щастливи сме, да ви съобщим, че официално интегрирахме нова машина
Коментари Харесай

Нова машина за лазерно гравиране в производствената база на ДеБулКо

Щастливи сме, да ви съобщим, че публично интегрирахме нова машина за лазерно гравиране в нашите работни процеси. Фокусът на ДеБулКо постоянно е бил непрестанното развиване, по тази причина и този път го направихме посредством внедряване на машина за лазерно гравиране.

Маркиращите лазери са професионално допълнение към нашите работни процеси. Те оферират богат избор от функционалности и невисок разход на сила. Машината може да се оправи с гравирането върху неметални и железни материали, а това я прави чудесна за доста от нашите планове, като да вземем за пример работа върху строителни материали и прецизни принадлежности.

Защо се спряхме точно на Camellon KM-3030-F30?

• Модел за фидер лазерно маркиране, който работи с бърза маркировка

• Висока успеваемост на електрооптичната преработка

• Много добър резултат на маркиране

• Интегрирана конструкция с стилен размер, не заема огромно пространство и се транспортира елементарно

• Опция за гравиране на ротационни елементи

Един от главните плюсове на консолидираното на тази машина в работните ни процеси е високата скорост на гравиране, комбинирана с по-ниските разноски. Благодарение на новаторската технология, с която работи лазера и по-високата мощ, машината ни оказва помощ да увеличим доста продуктивността си. Допълнително - разграничителната дарба на гравюрата има доста високо качество, а това е значимо за нас.

Друг плюс са по-ниските разноски, които имаме, с помощта на тази машина за лазерно гравиране. Тя е високоефективна, с ниска консумация на сила, като това не рефлектира върху продуктивността й. Преди да интегрираме Camellon KM-3030-F30 използвахме гравиращата функционалност на мощните лазери за рязане на ламарина. Това беше много скъпо и постепенно, а качеството не постоянно задоволително високо за.

Има и доста други преимущества, като да вземем за пример по-малко време за пускане, повече място в склада ни и несъмнено -.

С какво способства тя за нашите клиенти?

Благодарение на новата машина, ние от ДеБулКо сме доста по-гъвкави. Имаме по-голям потенциал и ужасно качество на гравиране както на ротационни, по този начин и на плоски елементи. Съответно - нашите клиенти разчитат на по-добри цени и по-бързи доставки.

Ако желаете да научите повече за услугите на ДеБулКо , свържете се с нас, като изпратите имейл на или се обадете на тел. 0888 703887.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР