Щастливи сме да споделим, че според проучване за надеждност, проведено

...
Щастливи сме да споделим, че според проучване за надеждност, проведено
Коментари Харесай

Ford Mustang Mach-E е най-надеждният изцяло електрически автомобил

Щастливи сме да споделим, че съгласно изследване за надеждност, извършено от английското издание What Car?, Ford Mustang Mach-E е най-надеждният напълно електромобил, предлаган сега в Обединеното кралство.

Резултатите от тазгодишното изследване извършено от английското издание What Car?, определящо най-надеждните електрически SUV слагат Ford Mustang Mach-E преди всичко в класацията. В изследването са включени напълно електрически коли на възраст до 5 години.

Електрическите SUV са проектирани да предложат най-хубавото от двата свята: чисто електрическо ръководство и практичността на каросерията на SUV. Не е изненада, че това е един бързо разрастващ се авто клас със сериозна конкуренция от разнообразни марки.

Ford Mustang Mach-E да е първият напълно електромобил на Ford и технологиите и опита на марката го трансформира в най-надеждният електрически SUV, съгласно потребителите. Данните на изследването сочат, че нито един от притежателите на Mach-E не е съобщим за щета или нередовност на автомобила. С резултат от 100%, Мак Е е решителен победител в сегментите на електрическите коли.

По мнение на притежателите на Mustang Mach-E, той е най-хубавият автомобил, който са имали и несъмнено най-надеждният.
Надеждността на Mach E е единствено едно от достолепията на автомобила. Изключителният дизайн, спиращо дъха ускоряване от 3.7 секунди, напредничава инфотеймънт система СИНК 4, огромен пробег и извънредно спортно държание отделят този Форд от множеството съперници.

*Източник: www.ford.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР