Щастливата реакция на една жена да намери нова работа стана

...
Щастливата реакция на една жена да намери нова работа стана
Коментари Харесай

Шефът улавя трогателната реакция на жената, след като й е предложена работа

Щастливата реакция на една жена да откри нова работа стана вирусна, откакто беше видяна от новия ѝ началник и споделена в обществените медии.

Кадри за видеонаблюдение извън The Spot Sports Bar and Grill в Джорджия, Съединени американски щати, демонстрират сполучливия претендент да върви през паркинга, когато ненадейно стопира на празно място. Изглежда, че гледа в двете направления, с цел да ревизира дали е сама, тя избухва в ослепителен празничен танц, преди да се събере и умерено да си тръгне.

Видеото беше споделено в Instagram от Дакара Спенс с надпис: „ Така че преди малко наех това младо момиче и това беше нейният отговор “, натрупа милион гледания и беше споделено в TikTok.

Вирусният триумф притегли вниманието на самата жена, защото @Kalaxxyy_ написа в отговор: „ Lmaoo! Трябваше да го направя! Мислех, че Nodody видя! Сгреших. Благодаря ти Tho! “ В личното си видео тя назовава мениджъра Дакара „ благословия “ и споделя: „ Аз съм на всички места. Дори не знаех, че вършат това. Просто върша тези малоумен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР